Byggevareindustrien

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

Artikler

Vis filtrering

174 resultater

Type artikkel
Velg område
174 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Statistikk og prognoser

  Trebaserte produkter trakk opp byggevaresalget i august

  Det innenlandske salget av byggevarer fra industrien i august 2020 var 3,1 % høyere sammenlignet med samme måned i 2019. - Det er trebaserte produkter som står for hele august-veksten, med en økning på 17,8 %. sier Jøns Sjøgren, adm direktør i Byggevareindustriens Forening.

 2. Nyhet, Nyhet

  Handelens miljøfond lyser ut midler til ulike plastprosjekter

  Handelens miljøfond lyser nå ut midler til ulike plastprosjekter. Det er i denne omgang over 100 mill kr som skal fordeles – inndelt i seks kategorier.

 3. Nyhet, Lønn og tariff

  Enighet i byggeindustrimeklingen

  Det ble enighet i meklingen mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) om ny Overenskomst for byggeindustrien onsdag 26. august klokken 02.40.

 4. Nyhet, Lønn og tariff

  Brudd i byggeindustrimeklingen

  Fellesforbundet har brutt meklingen med Byggenæringens Landsforening. Dermed kan 5.700 bli tatt ut i streik.

 5. Nyhet, Nyhet, Byggevaremarkedet

  Godt byggevaresalg i sommer

  Det innenlandske salget av byggevarer fra industrien i juni og juli var 2,6 % høyere sammenlignet med samme måneder i 2019. – Vi er tilfreds med at salget har vært så bra gjennom sommeren, sier Jøns Sjøgren, adm direktør i Byggevareindustriens Forening.

 6. Nyhet, Lønn og tariff

  Brudd i forhandlinger for byggeindustrien

  Forhandlingene i byggeindustrien går til mekling etter at det ble begjært brudd mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening i byggeindustriforhandlingene tirsdag 11. august kl. 09.30.

 7. Nyhet, Lønn og tariff

  Brudd i forhandlingene FOB 2020

  Fellesforbundet meddelte brudd i forhandlingene med BNL i dag, og varslet plassoppsigelse til Riksmekleren for samtlige medlemmer i NHOs bedrifter bundet av Fellesoverenskomsten for byggfag. Oppgjøret fortsetter nå i mekling. Dersom meklingen ikke fører frem, kan en eventuell streik tidligst starte fredag 21. august

 8. Nyhet, Statistikk og prognoser

  Det går mot en spennende høst

  En medlemsundersøkelse utført av NHO viser at det går langsomt bedre for bedriftene i byggenæringen, men usikkerheten til høsten og vinteren er fortsatt stor.

 9. Nyhet, Nyhet, Energi og miljø

  Fremhevet behovet for støtte til trinnvis energioppgradering i møte med Enova

  Med bakgrunn i felles brev til Stortinget fra 22 foreninger og organisasjoner om energieffektivisering i juni deltok Byggevareindustrien i et møte med Enova 1. juli for å belyse innholdet i brevet.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: