Artikler

Vis filtrering

138 resultater

Type artikkel
Velg område
138 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Les Byggevareindustriens innspill til regjeringens handlingsplan for energieffektivisering

  I et felles innspill til regjeringens handlingsplan for energieffektivisering har 35 miljø-, forbruker-, arbeidstaker- og bransjeorganisasjoner uttrykt støtte til et mål om å begrense energibruken i bygg til maksimalt 69 TWh innen 2030. Dette målet ble lansert av LO og NHO som en del av en nasjonal strategi for energieffektivisering. I 2022 var energiforbruket i bygningsmassen 79 TWh, ifølge SSB.

 2. Enova styrker energieffektivisering med tre støtteprogrammer

  Enova har lansert tre nye programmer med mål om å fremme energieffektivisering i eksisterende bygg. Disse programmene retter seg mot ulike sektorer og har som formål å redusere energikostnader og gjøre bygg mer attraktive. Det vil være konkurranse om støttemidler, og søknadsfristene varierer for de ulike målgruppene.

 3. Internasjonal buildingSMART konferanse på Lillestrøm

  buildingSMART International Standards Summit arrangeres Lillestrøm fra 18. til 21. september i år. Dette er en 4-dagers konferanse arrangert av buildingSMART International og buildingSMART Norge. Nedenfor kan du lese litt om hvorfor du bør delta.

 4. BEAst Supply 4.0 prosjektet

  Elektroniske bestillinger effektiviserer logistikken og reduserer transaksjonskostnadene i byggenæringen. I dette prosjektet har Skanska, Saint-Gobain Distribution og Byggma har som testet ut implementering og bruk av handelsmeldingene ordre, ordrebekreftelse, pakkseddel og faktura.

 5. Byggevareindustrien på Arendalsuka

  Denne uka har Arendalsuka gått av stabelen, med rekordhøy deltakelse. Denne politikk-festivalen har utviklet seg til å bli et møtested der man må være, og Byggevareindustrien var også representert. Også i år er klima- og miljø hovedsaken, mens AI - kunstig intelligens og digitalisering får stadig mer oppmerksomhet.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: