Artikler

Vis filtrering

161 resultater

Type artikkel
Velg område
161 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Salget av byggevarer ned 22,9 % i mars

  Det innenlandske salget av byggevarer gikk ned 22,9 % i mars sammenlignet med samme måned i fjor. Dette er dårlige tall, sier Jøns Sjøgren, adm direktør i Byggevareindustriens Forening. En del av dette skyldes nok at påskeuka var i mars i år, mens den var i april i fjor, fortsetter han.

 2. Ingen lysning for byggevaresalget i februar

  Det innenlandske salget av byggevarer i februar ligger 5,8 % under februar 2023. Størst nedgang har øvrige byggevarer med – 11,4%. Betongbasert byggevarer går ned med 2,2 %, mens trebaserte produkter har en oppgang på 2,7 % sammenlignet med samme måned i fjor.

 3. Forskriftsendringer på vei vedr energi og klima

  Direktoratet for byggkvalitet er i gang med å vurdere hvordan krav i byggteknisk forskrift kan bidra til at klimaavtrykket fra bygging reduseres, samt hvilke endringer i regelverket som kan bidra til økt energieffektivitet, energifleksibilitet og lokal energiproduksjon.

 4. Svak start på byggevaresalget i 2024

  Det innenlandske salget av byggevarer i januar var 2,9 % lavere enn i januar 2023. Størst nedgang har trebaserte produkter med – 11,8%. Betongbasert byggevarer går ned med 1,5 %, mens øvrige byggevarer har en liten oppgang på 0,6 %.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: