Byggevareindustrien på Arendalsuka

Jøns Sjøgren i debatt om klimakutt i byggnæringen sammen med Grete Aspelund, NCC Industry, Lars Chr. Fredenlund, Cobuilder, Egil Hogna, Norconsult, Jacob Mehus, Standard Norge, Per-Arne Horne, DiBK, Ingvild Næss Stub, Standard Norge.

Denne uka har Arendalsuka gått av stabelen, med rekordhøy deltakelse. Denne politikk-festivalen har utviklet seg til å bli et møtested der man må være, og Byggevareindustrien var også representert. Også i år er klima- og miljø hovedsaken, mens AI - kunstig intelligens og digitalisering får stadig mer oppmerksomhet.

Med rundt 1700 arrangementer og 200 stands kan det være utfordrende å navigere i et tettpakket program. Vi har prioritert å delta på Bygg Arena Arendals arrangementer. I år var målet synliggjøre næringens potensial innen prioriterte fokusområder: Klima / miljø, velferd / sosial bærekraft og jobbskaping/rekruttering.

Først og fremst er Arendalsuka et sted for å treffe folk. Vi får bare håpe at det også kan komme konkrete resultater i form av politikk og tiltak i etterkant. En erfaring vi gjør oss er nok at byggevareprodusentenes syn i for liten grad kommer frem, og at vi som forening nok bør engasjere oss mer for å ivareta våre interesser.

Byggevareindustrien på Skarpnes besøk. Jens Tveite, Espen Stensøy, Trine Dyrstad Pettersen og Jøns Sjøgren.

Vi rakk også et besøk hos Skarpnes der vi blant annet fikk sett på produksjonen av Solcelletakstein.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: