Element Nor vant Mangfoldsprisen for Troms og Finnmark

Element Nor vant den regionale Mangfoldsprisen for Troms og Finnmark. Juryen roser vinnerne for at de hver på sin måte lar de ansattes evner og egnethet bli suksessfaktorer i virksomheten.

Mangfoldsprisen deles ut til virksomheter som har utmerket seg ved fremragende bruk av innvandreres kompetanse. Element Nor AS i Balsfjord vant i kategorien store og mellomstore virksomheter.

- Element Nor i Balsfjord har skapt en bedriftskultur med diversitet som basis og en gjennomtenkt innstilling til ledelse og verdier. En tredjedel av mellomlederne har innvandrerbakgrunn, og deres kompetanse har bidratt til å løfte nivået internt, sier juryleder og fagleder i integrering i Troms og Finnmark fylkeskommune, Lise Eikeland Fossli. 

Mangfold lønner seg

Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av kompetanse i arbeidslivet. Prisen skal løfte frem suksesshistorier, inspirere arbeidsgivere og skape større bevissthet om verdien av et mangfoldig arbeidsliv. Libe Rieber-Mohn, direktør for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi), mener prisen også er viktig fordi innvandrere har en vedvarende lavere jobbsikkerhet og sysselsettingsgrad sammenlignet med den øvrige befolkningen. 

- Etnisk mangfold skaper et mer bærekraftig samfunn. Når vi ser og utnytter potensialet innvandrere sitter på, vil det styrke norsk arbeidsliv. Dette gjelder både for innovasjon, kompetanse og lønnsomhet, sier Rieber-Mohn.

  • Les mer på; www.mangfoldsprisen.no 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: