Byggevareindustrien

Innhold

Arrangementer

Vis filtrering

5 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
5 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 21. november 2019,

  Hotell Continental

  Høstmøte Byggevareindustrien 2019

  Byggevareindustriens Forening inviterer til tradisjonelt høstmøte for medlemmer med etterfølgende torskemiddag. Hør spennende og relevante foredrag om Markedsperspektiver, byggevareforordning, bærekraft og digitalisering.

 2. 26. november 2019,

  Oslo

  BNLs kurs i arbeidsrett: Opphør av arbeidsforhold

  Når kan jeg gå til oppsigelse og hvordan går jeg frem? Hvilke forhold på arbeidstakers side kan danne grunnlag for oppsigelse? Når kan avskjed benyttes? Når er det anledning til å gå til oppsigelse grunnet bedriftens forhold, for eksempel på grunn av dårlig økonomi eller endrede behov? Dette er noen av spørsmålene som vil bli behandlet på kurset.

 3. 29. november 2019,

  Oslo

  Hvordan oppnå redusert klimafotavtrykk fra betong?

  Produksjon av tradisjonell betong står som kjent for nær 8 % av verdens klimagassutslipp. Mange byggeiere etterspør nå en betong med lavere klimafotavtrykk og produsentene er klare for å levere.

 4. 12. desember 2019,

  Oslo

  BNLs Tariffkurs

  Vi inviterer på nytt til tariffkurs, ettersom flere bedrifter har etterlyst dette. Dette kurset passer særlig for bedrifter som nylig har fått tariffavtale, eller for ledere eller HR-medarbeidere som ønsker å få mer tariffkunnskap.

 5. 4. - 5. februar 2020

  Byggavfallskonferansen 2020

  Byggavfallskonferansen 2020 arrangeres i Oslo kongressenter 4. og 5. februar. Hovedtemaene er avfallsforebygging og materialgjenvinning. – Det har blitt et spennende program og vi forventer høy deltakelse i år også, sier Rannveig Landet, direktør for energi og miljø i BNL som er en av arrangørene til konferansen.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: