#12 Nyskapende BIM-moduler fra Steni

Steni har utviklet BIM-moduler som forenkler fasadeprosjekteringen.

For en arkitekt går det alltid mye tid med til å tegne en bygningsfasade. Det er krevende og komplisert å simulere ulike løsninger med blant annet variasjon av farger, formater, overflater, hjørneløsninger og innfesting. Steni har utviklet BIM-moduler som gjør dette arbeidet betydelig enklere, raskere - og med reduserte muligheter for feil. Samtidig som arkitekten sparer tid, får byggherrene muligheter til å se ulike løsningsforslag i tidligfase.  

Dette er automatiserte verktøy som med få tastetrykk kan brukes til å endre fasadens farger og glansgrad, justere plateformat, retning og oppsett. Bor-mønstre legges inn automatisk.  

Tradisjonelt må material-lister settes opp manuelt, med risiko for feilbestillinger og forsinkelser på byggeplassen. Med de nye BIM-modulene fra Steni eksporteres tegningenes formater og produktnummer automatisk over i Excel, og mulighetene for feilbestillinger blir sterkt redusert. Nøyaktig formatering gir raskere montering og en betydelig reduksjon av avfall på byggeplassen. 

De nye BIM-modulene er utviklet for både Revit og ArchiCAD og kan lastes kostnadsfritt ned fra BIMobjects.com 

Steni har også laget opplæringsvideoer, for å vise hvordan modulene brukes. Se mer her 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: