Hvordan jobbe med energikartlegging i byggevareindustrien?

Høye strømpriser opptar alle, og energieffektivisering er et tiltak for å redusere energikostnadene i industrien. Byggevareindustrien inviterer til et webinar 29. aug kl 12-14 om energieffektivisering, energikartlegging og energiledelse.

Målet med webinaret er en introduksjon om hvordan jobbe for å finne de lavthengende energitiltakene som ikke krever store investeringer, og hvordan få frem for å finne og gjennomføre større tiltak som bidrar til redusert energibruk.

Til å snakke om dette har vi fått med oss Hans Even Helgerud fra Norsk Energi og Marit Sandbakk fra Enova.

Hans Even har lang erfaring med energiledelse og energieffektivisering i industrien, og har blant annet hatt ansvar for svært mange prosjekter om energikartlegging i industrien. Hans Even vil snakke om hvordan industrien kan jobbe for å finne lavthengende energitiltakene som ikke krever store investeringer, og hvordan gå frem for å finne og gjennomføre større tiltak som bidrar til redusert energibruk.

Dette vil også være en nyttig introduksjon til nasjonale krav om energikartlegging for større foretak gjennom Energiloven.

Marit var prosjektleder for satsingen om energikartlegging som Enova bidro med støtte til for noen år tilbake, og vil på dette webinaret dele noen erfaringer fra disse prosjektene, og hva som finnes av kunnskap og veiledninger hos Enova.

Det vil bli satt av tid til spørsmål og kommentarer underveis i webinaret.

Meld deg på webinar 29.aug kl 12-14 her

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: