Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Bygg Reis Deg inviterer samtlige aktører i norsk byggenæring til å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021.

Hensikten med konkurransen er å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring. Prisen deles ut til et firma/organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft og verdiskapning.

Vi har i den senere tid jobbet med å presentere 50 store og små byggevareinnovasjoner fra våre medlemsbedrifter og ser at det er mye godt innovasjonsarbeid som fortjener økt oppmerksomhet.  Vi oppfordrer herved samtlige medlemmer om å vurdere å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021 som skal deles ut fredag 22.oktober under Bygg Reis Deg messen. Les mer om konkurransen her: https://www.byggreisdeg.no/byggenaeringens-innovasjonspris/

Ønsker du å delta?

Konkurransen er åpen for alle og det koster ingenting å delta. Innleveringsfrist er 1. juni 2021. Juryen vil evaluere seg frem til 8 kandidater, som får anledning til å presentere sin løsning i møte med juryen 22.september. Vinneren kåres under Byggenæringens Innovasjonskonferanse i forbindelse med Bygg Reis Deg, fredag 22.oktober 2021.

Legg inn din søknad her: https://easyfact.wufoo.com/forms/byggenaringens-innovasjonspris-2021/

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: