Byggevareindustrien

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

Første møte i Industriens Digitale Arbeidsutvalg er avholdt

Onsdag denne uken ble det første møtet Industriens Digitale Arbeidsutvalg (IDA) avholdt i våre lokaler på Majorstuen. Målet med dette utvalget er å sikre forankring og styrke vår samlede kompetanse på digitaliseringsområdet sett fra byggevareindustriens ståsted.

IDA skal være en arena for informasjonsutveksling og erfaringsoverføring. Det skal også være et rådgivende organ for administrasjon og styret i Byggevareindustrien.

10 personer deltok på første møte, og noen av temaene som ble diskutert var organisering av arbeidet med produktdatamaler (PDT), nye EDI handelsmeldinger og behovet for digital kompetanse blant medlemsbedriftene.

- Som vi har sett i andre verdikjeder, vil digitalisering utfordre eksisterende forretningsmodeller. Dette vil også skje i byggenæringen, sier adm direktør Jøns Sjøgren, som ledet møtet.  – Vi ønsker å videreutvikle denne møteplassen til en attraktiv arena for våre medlemmer.  Det blir viktig å forstå hvem kunden vår er i fremtiden for å sikre byggevareprodusentenes interesser.  Vi planlegger 4 møter i året, og vi håper å se mange flere medlemsbedrifter på neste møte torsdag 6. februar 2020, avslutter han.

 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: