Artikler

Vis filtrering

10 resultater

Type artikkel
Velg område
10 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Handlingsplanen for energieffektivisering – en stor skuffelse

    Dagen før statsbudsjettet for 2024 legges frem, ble Regjeringens "Handlingsplan for energieffektivisering" presentert. Kortversjonen er at både forbrukerorganisasjoner, bransjeorganisasjoner og miljøorganisasjonene er svært skuffet siden planen på langt nær presenterer hvordan energi skal frigjøres til andre formål, eksempelvis elektrifisering av eksempelvis industrien.

  2. Det trengs et krafttak for norsk byggevareindustri

    Det blåser opp til en perfekt storm for mange norske byggevareprodusenter. Etter 2 år med økende råvarepriser, økte transportkostnader og tilleggskostnader i forbindelse med Corona, har økte energipriser vært siste tilskudd i kostnadsgaloppen. Det er på tide at myndighetene innser at store og små byggevareprodusenter er en viktig nøkkel for å få Norge gjennom det grønne skiftet.

  3. NVE vil gjøre energisparing mindre lønnsomt

    11 sentrale forbrukerorganisasjoner, miljøorganisasjoner og næringsorganisasjoner har skrevet et felles brev med bekymring om at fremtidig nettleiestruktur kan hindre realisering av vedtak fra Stortinget om energisparing, lokal energiproduksjon og elektrifisering av transportsektoren. Byggevareindustriens forening er blant avsenderne.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: