Byggevareindustrien

Innhold

Artikler

Vis filtrering

116 resultater

Type artikkel
Velg område
116 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Statistikk og prognoser

  Lang juleferie sendte byggevaresalget ned i desember

  Det innenlandske salget av byggevarer fra industrien i desember 2019 sank med 10,2 % sammenlignet med samme måned i 2018.

 2. Nyhet, Digitalisering

  Byggevarenes Digitale Reise - Hvordan nå ut til kundene i et fremtidig digitalt byggevaremarked?

  Digitaliseringen er på full fart inn i byggenæringens verdikjede og det er mange initiativ fra både kunder og programvareleverandører som stiller krav til digitale leveranser av produktinformasjon.

 3. Nyhet

  God jul og godt nytt år

  Byggevareindustriens Forening ønsker sine medlemmer og forbindelser en riktig god jul og et godt nytt år.

 4. Nyhet, Statistikk og prognoser

  Svak november for byggevaresalget

  Det innenlandske salget av byggevarer fra industrien i november 2019 sank med 8,3 % sammenlignet med samme måned i 2018. Hittil i år ligger det nasjonale byggevaresalget 0,3 % foran samme periode i fjor.

 5. Nyhet

  Stabilt salg av byggevarer

  Det innenlandske salget av byggevarer fra industrien hadde i oktober 2019 en liten nedgang på 0,8 % sammenlignet med 2018. Det var like mange salgsdager i oktober 2019 som i oktober 2018.

 6. Nyhet

  Første møte i Industriens Digitale Arbeidsutvalg er avholdt

  Onsdag denne uken ble det første møtet Industriens Digitale Arbeidsutvalg (IDA) avholdt i våre lokaler på Majorstuen. Målet med dette utvalget er å sikre forankring og styrke vår samlede kompetanse på digitaliseringsområdet sett fra byggevareindustriens ståsted.

 7. Nyhet

  Boligprodusentenes Forening krever maskinlesbar produktinformasjon innen 2022

  Boligprodusentenes Forening har denne uken varslet at de vil kreve maskinlesbar produktinformasjon innen utløpet av 2022 fra sine leverandører.

 8. Nyhet

  Byggevareindustriens medlemmer godt i gang med digital produktinformasjon

  Flere av Byggevareindustriens medlemmer er godt i gang med arbeidet med digitale produktdatamaler (PDT) for sine produkter som en forberedelse til at Boligprodusentene ber medlemmene sine om å kreve maskinlesbare produktinformasjon fra 2022.

 9. Nyhet, Statistikk og prognoser

  Liten endring i byggevaresalg i september

  Det innenlandske salget av byggevarer fra industrien hadde i september 2019 en liten nedgang på 0,1 % sammenlignet med 2018. I september 2019 var det én salgsdag mer enn i september 2018.

 10. Nyhet, Energi og miljø

  NVE vil gjøre energisparing mindre lønnsomt

  11 sentrale forbrukerorganisasjoner, miljøorganisasjoner og næringsorganisasjoner har skrevet et felles brev med bekymring om at fremtidig nettleiestruktur kan hindre realisering av vedtak fra Stortinget om energisparing, lokal energiproduksjon og elektrifisering av transportsektoren. Byggevareindustriens forening er blant avsenderne.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: